'Puberruil' dinsdag met Tim en Rayan

maandag 2 mei 2022

Deze week ruilt escaperoom-bouwer Tim met aanstormend chef-kok Rayan. Rayan is 14 jaar. Zijn grootste passie is koken. Op zijn Instagramkanaal deelt hij elke week video's van zijn kookkunsten.

Hij helpt graag in de wok-zaak van zijn vader en broer. Met zijn familie en kat Tiger woont hij in Utrecht. Hij bezoekt regelmatig de moskee vanwege zijn geloof.


De 17-jarige Tim woont samen met zijn ouders en broer in het Zuid-Limburgse dorp Nuth. Tim heeft autisme, en kan daarom last hebben van chaos in zijn hoofd. Gelukkig kan hij al zijn creativiteit kwijt in het bedenken van zijn eigen mobiele Escape Rooms. Ook is hij lid van de lokale scouting en zit hij op badminton.

In 'Puberruil' stappen twee pubers uit hun vertrouwde bubbel en ruilen een paar dagen van leven. Een ander gezin, huis en dagelijkse routines. Hoe voelt het om even in compleet andere schoenen te staan? Tijdens de ruil worden ze bijgestaan door presentator Jan Kooijman.

'Puberruil', dinsdag 3 mei bij KRO-NCRV om 21.10 uur op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Wilfred Genee ontvangt analisten Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft in wisselende samenstelling, aangevuld met actuele gasten uit de voetballerij in de gezellige 'voetbalkantine', met amateurclubs in tenue in het publiek en een biertje op tafel. De sfeer is luchtig en er is ruimte voor een grap, maar als het om voetbal gaat, is de toon natuurlijk bloedserieus!

'Veronica Offside', om 20.30 uur bij Veronica.

Dossiers