Radio 10 verhuist per 1 september naar nieuwe FM-frequenties

maandag 14 augustus 2023

Radio 10 is vanaf 1 september te beluisteren via nieuwe FM-frequenties. Hiermee is de radiozender op veel plaatsen in Nederland beter te ontvangen, bijvoorbeeld in grote delen van Brabant.

De meeste moderne (auto)radio’s met RDS verhuizen automatisch mee naar de nieuwe frequenties. Luisteraars die beschikken over een oudere FM-radio vinden de nieuwe frequenties op Radio10.nl/fm-frequenties. Radio 10 is ook online te beluisteren, via DAB+, de Radio 10-app en via smartspeakers.


De verhuizing is een gevolg van de frequentieveiling die afgelopen juli heeft plaatsgevonden. Radio 538 en Sky Radio, die ook onderdeel zijn van Talpa Network, behouden hun huidige frequenties.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers