RTL 8 begin 2017 van start met 'Natuur op 8'

donderdag 5 januari 2017

RTL 8 begint het nieuwe jaar goed met 'Natuur op 8'. De eerste drie vrijdagavonden van januari staan in het teken van de mooiste natuurdocumentaires.

Vrijdag 6 januari bijt 'The Penguin King' de spits af. Dit verhaal over de koningspinguïn, verteld door David Attenborough, neemt de kijker mee naar het eiland Pinguin City in Antarctica. Een week later, op vrijdag 13 januari, volgt 'One Life'. In deze documentaire vertelt Daniel Craig, mister James Bond himself, over de levensloop van dieren in de natuur. De documentaire-reeks eindigt vrijdag 20 januari met 'Oceans', over de wondere wereld van de oceaan en al haar schoonheden. Na deze documentaires volgen vanaf vrijdag 27 januari dubbele afleveringen van de natuurseries 'Africa's Hunters', 'Wild Animals Reunions' en 'Secrets of Wild India' bij RTL 8.


'Natuur op 8', vrijdag 6, 13 en 20 januari bij RTL 8.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers