RTL Telekids 24/7 brengt Nationale Opblijfavond tijdens oudejaarsavond

vrijdag 30 december 2016

Op oudejaarsavond helpt Wardo Wonder samen met zijn wonderkonijn Wally en de kok Alfonso alle kinderen in Nederland wakker te blijven tijdens oud en nieuw, zodat ook zij van het vuurwerk kunnen genieten. Met de nodige magie en hilariteit wordt opblijven een makkie.

RTL Telekids biedt als enige kinderzender een avondprogrammering speciaal voor kids. 'De Nationale Opblijfavond' wordt uitgezonden op het themakanaal RTL Telekids 24/7 bij onder andere KPN iTV, Telfort, XS4all, Glashart, Ziggo, Tele2, Kabel Noord, Solcon, Online.nl, CanalDigitaal en Caiway. Het kanaal wordt speciaal opengesteld voor klanten van deze distributeurs, zodat kijkers, ook als RTL Telekids 24/7 niet in hun pakket zit, gratis kunnen kijken.


Wardo, presentator en verwonderaar van de succesvolle RTL Telekids-serie 'Wonder School', heeft er zin in: ''De Nationale Opblijfavond' wordt dit jaar een magische avond, waarin geweldige gasten samen met Alfonso, Wally en mij terugblikken op de hoogtepunten uit 2016 en vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Magie, gein en oliebollen zullen je wakker houden!'

Tientallen gasten komen langs in Wardo's Wonder School. Zo worden Hou 't Schoon-presentatrice Pauline van Luth en Galileo JR-presentator Sem Barendse op de proef gesteld in een oliebollentest, brengen 'Superkids'-winnares Iris van Nuland en 'Voice Kids'-winnares Esmee hun winnende liedje ten gehore, vertelt Pokémon Go-vlogger Ronald van Gameportaal over het ongekend populaire spel dat bijna iedereen in 2016 heeft gespeeld en dansen Ninthe, Delphine, Ymani en Luna hun hoogtepunt van 2016 na: zij stonden samen met Justin Bieber op het podium in Gelredome…

Maar daar blijft het niet bij: Maud Mulder vertelt over de musical Roodkapje waarmee ze in 2016 en 2017 door het land reist, Niels, YouTuber van Gierige Gasten houdt een slagroomgevecht en Ernst en Bobbie tellen met Wardo af naar het vuurwerk. De hilariteit en magie in de Wonder School wordt afgewisseld met de meest populaire tv-series van RTL Telekids: van 'Ernst en Bobbie' en 'Brandweerman Sam' tot de eigenwijze 'Tashi' en de nieuwe Telekids-heldin 'Wissper'.

'De Nationale Opblijfavond' wordt geproduceerd door Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Just Productions. 'De Nationale Opblijfavond' biedt een programmering speciaal voor kinderen tussen 3 en 9 jaar.

'De Nationale Opblijfavond', zaterdag 31 december op het digitale kanaal RTL Telekids 24/7.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers