RTL Z verstevigt Doc-avonden met mooie BBC-documentaires

maandag 6 maart 2017

RTL Z heeft een deal gesloten met de BBC waardoor vanaf dinsdag 7 maart de Doc-avonden uitgebreid worden met nieuwe BBC-titels. Alles over eten, reizen, luchtvaart, luxury, natuur en auto's; het komt allemaal voorbij in het veelzijdige aanbod van de gerenommeerde documentaires.

Door deze deal voegt RTL Z docu's van hoge kwaliteit toe aan de programmering. De BBC-documentaires zijn wereldwijd geroemd en staan bekend om hun veelzijdige onderwerpen en vaak intrigerende achtergrondverhalen.


Er wordt afgetrapt met 'Zo wordt ons eten gemaakt', waarin te zien is hoe in 24 uur 100.000 broden, 130 ton kaas en vier miljoen chocoladerepen worden geproduceerd en getransporteerd. In de boeiende reisdocu ‘Op reis met David Beckham’ is een andere kant van voormalig topvoetballer David Beckham te zien, wanneer hij samen met drie vrienden een tocht door het Braziliaanse regenwoud maakt. Ook komende boeiende onderwerpen voorbij zoals ondere andere de wereldwijde beurzen, de ultieme bondauto, menselijk koopgedrag, vliegvelden en manieren om eeuwig jong te blijven. Van actuele maatschappelijke onderwerpen tot schitterende ongerepte natuur, bij de BBC-docu's zit de nieuwsgierige kijker altijd goed voor extra kwaliteit.

'BBC Docu's', vanaf dinsdag 7 maart bij RTL Z.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers