Ruud de Wild terug met podcast 30 'MINUTEN RAUW'

maandag 13 maart 2023
Foto: Powned - © Wessel de Groot 2023

PowNed radio-dj Ruud de Wild is vanaf aankomende dinsdag terug met zijn podcast '30 MINUTEN RAUW'. Wekelijks ontvangt De Wild een bekende Nederlander die hij, met het getik van een kookwekker op de achtergrond, ondervraagt.

Ruud kijkt uit naar de nieuwe start van de podcast, die dit jaar zijn vijfjarig jubileum viert: 'Het voelt fantastisch om na een korte pauze weer terug te zijn met '30 MINUTEN RAUW', voortaan bij PowNed. De formule blijft ongewijzigd: een half uur lang scherpe vragen stellen aan een bijzondere gast, openhartig en zonder blad voor de mond. Ik kijk er weer naar uit!'


In de eerste aflevering van de nieuwe reeks gaat Ruud in gesprek met model en ondernemer Loiza Lamers. Loiza vertelt onder andere over haar kinderwens, hoe haar ouders haar geholpen hebben met haar transitie en hoe ze vroeger is gepest.

'30 MINUTEN RAUW' was van 2018 tot 2022 te beluisteren bij omroep KRO-NCRV. In de afgelopen seizoenen stonden tal van opmerkelijke personen de dj te woord. Van André van Duijn, Anouk en wijlen Peter R. de Vries tot Arjen Lubach en Claudia de Breij en afgelopen seizoen John van den Heuvel en Victoria Koblenko.

De nieuwe afleveringen van '30 MINUTEN RAUW' zijn vanaf dinsdag 14 maart wekelijks te beluisteren via de NPO Radio 2-app, de website nporadio2.nl en de bekende podcastplatforms.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers