Schrijver Leon de Winter te gast in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 3 december 2022

De zondag begint met Rick Nieman. Dit seizoen in WNL Op Zondag nog meer opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Minister Liesje Schreinemacher
Zondagmorgen is minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Liesje Schreinemacher te gast bij Rick Nieman. De VVD-bewindsvrouw vertelt over de handelsrelatie met China. Ook doet de minister verslag van de handelsmissie naar Vietnam en Singapore.

Leon de Winter
Schrijver Leon de Winter schreef het boek 'Het lied van Europa'. Daarin schetst hij het Nederland van 2040. Een wereld vol massale volkswoede, een gevoel van onrecht, sociale ongelijkheid, complotdenken en politieke correctheid.

Kristel Groenenboom en Zeynep Dag
Zakenvrouw van het Jaar Kristel Groenenboom en schoenenontwerper Zeynep Dag over ondernemerschap, hun ambitie en het belang van financiële onafhankelijkheid voor vrouwen. Kristel Groenenboom runt een familiebedrijf dat containers maakt, Zeynep Dag maakt internationaal naam met haar schoenenmerk.

Columnist Zihni Özdil
Het Verzetsmuseum heeft besloten het woord ‘verzetsheld’ in de ban te doen. Ook schilderijen en tradities vallen ten prooi aan de woke-ideologie. Columnist Zihni Özdil over de invloed van woke op de Nederlandse taal en cultuur.

'WNL Op Zondag', zondag 4 december om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers