September op Eurosport

zaterdag 31 augustus 2019

In september valt de beslissing in de Vuelta a Espana. Wie wint de laatste grote ronde van het jaar? Welke klassementsman bedwingt de Spaanse muren en brengt de rode trui naar Madrid?

Uiteraard is dit niet het einde van het wielerseizoen. Het Worldtour-peloton trekt vervolgens naar Canada voor de schitterende GP Quebec en GP Montreal, de laatste voorbereiding op het hoogtepunt van het seizoen: het WK wielrennen. Kan Mathieu van der Poel zijn toch al geweldige seizoen afsluiten met weer een regenboogtrui? Volg alle wereldkampioenschapswedstrijden -van de jeugd tot en met de mannenwedstrijd op de weg- live op Eurosport


VELDRIJDEN
Wereldbeker Iowa - 14 september
Wereldbeker Waterloo - 22 september

Wout van Aert, Mike Teunissen, Mathieu van der Poel, Matteo Trentin: de succesvolle stap van veldrijders naar de weg laat nog maar eens zien hoeveel talent er rondrijdt op de crosspaden. De eerste wereldbekerwedstrijden in Iowa en Waterloo zijn de geweldige openingsrondes van een lang en spectaculair seizoen in het zand en de modder. Live op Eurosport!

MOTOGP
GP San Marino - 13 t/m 15 september
GP Aragon - 20 t/m 22 september

De laatste 2 GP’s voor we met het hele MotoGP gevolg naar Azië trekken. Vorig jaar waren er drie Italiaanse winnaars in Rimini. Kan Andrea Dovizioso dit een vervolg geven? Gaat Valentino Rossi zijn seizoen nog wat kleur geven of is de wereldkampioen Marc Marquez weer veel te sterk? De Spanjaard won ook de laatste drie edities van de GP van Aragon. Kan iemand hem bedreigen? De MotoGP van San Marino en Aragon zijn live en exclusief te volgen op Eurosport.

TENNIS

US OPEN
26 augustus t/m 8 september

Rock & Roll in New York City. De 4e Grand Slam van het seizoen op het blauwe hardcourt nadert zijn ontknoping. Neemt Serena Williams revanche na haar meltdown tegen Naomi Osaka in 2018? En wordt het niet eens tijd dat er bij de mannen een uitdager van ‘De Grote Drie’ komt? De slotweek van de US Open is live en exclusief te volgen op Eurosport.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers