SLAM! DJ Max Bolhuis scoort streaming hit met 'Dyscalculie'

donderdag 9 maart 2023

SLAM! DJ Max Bolhuis heeft binnen vijf dagen de nummer één positie van Spotify Top 50 weten te bemachtigen met het nummer 'Dyscalculie'. Het begon als een rap in het vaste radio item 'rap door je weekend' op SLAM!.

Inmiddels is de rap al meer dan 900.000 keer gestreamd op Spotify en wordt het nummer massaal gedeeld op TikTok en zijn er duizenden video’s met het nummer gemaakt.


Vanavond om 19.00 uur sluit Max aan bij het 'Avondcircus' van SLAM! om over het succes van zijn nummer één hit te spreken.

Max Bolhuis: 'Ik ben compleet overrompeld met het enorme succes! Ik ben gewoon nummer één van Nederland! Ik stroom over met liefde voor iedereen die mijn nummer op repeat heeft gezet. Ik kan niet wachten om meer muziek met jullie te delen.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers