SLAM! Koningsdag groot succes

zaterdag 28 april 2018

In Alkmaar vierden 30.000 bezoekers Koningsdag met SLAM! op P8 van het AFAS Stadion. Sinds 12.00 uur werden zij getrakteerd op optredens van onder andere Hardwell, Lil' Kleine en Sunnery James & Ryan Marciano.

Om 17.15 uur bracht Shermanology een eerbetoon aan de onlangs overleden DJ Avicii. Tot 22.00 uur traden ondermeer Boef, Yellow Claw, Kris Kross Amsterdam en Brennan Heart, die het festival afsloot, nog op.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers