Specials, series en films voor jong en iets ouder bij zomers RTL Telekids

zondag 17 juli 2016

Van 18 juli tot en met 28 augustus is het zomervakantie bij RTL Telekids. Kinderen hoeven zich, als het aan Telekids ligt, deze zomer niet te vervelen.

Zowel schoolgaande vakantievierders als jonge kijkers van vier jaar en jonger kunnen genieten van de zomerse programmering bij Telekids. Voor elk kind is wat wils: van humoristische en educatieve series tot spannende en avontuurlijke films en theatershows.


Doordeweeks zijn er verschillende blokken, waarin de programma's zijn afgestemd op specifieke leeftijden. Zo kunnen de allerjongsten in het Mini Kids-blok kijken naar 'Gonnie & Gijsje', '2 Kleine Kleutertjes' en 'Fien & Teun'. Voor de iets oudere meisjes en jongens zijn er kleurrijke animatieseries zoals 'Wissper', 'My Little Pony' en 'De Avonturen van K3' en stoere heldenseries als 'Super 4', 'LEGO City' en 'Brandweerman Sam'. Later op de middag, tussen 15.00 en 17.00 uur, kunnen ook oudere kinderen genieten van hun favoriete programma's zoals de komische animatieserie 'Mr Bean' en de live action serie 'Annedroids'.

'Studio 100 Specials'
Elke week van de zomervakantie staat in het thema van een serie van Studio 100: op elke doordeweekse dag rond 12.45 uur is er een special te zien met 'Piet Piraat', 'Kabouter Plop' of de zangeressen van K3 in de hoofdrol. Ook komen verschillende Studio 100-helden voorbij in de specials op zaterdag, rond 8.00 uur.

Nieuwe afleveringen
Van verschillende series verschijnen nieuwe afleveringen. Zo beleven kinderen deze zomer nieuwe avonturen met 'Hello Kitty', 'Little People', 'Rescue Bots' en 'De Daltons'. Daarnaast nemen de vrolijke animatiefiguurtjes 'Schroef en Slim' kinderen opnieuw mee op ontdekkingstocht en leren zij hoe alledaagse dingen worden gemaakt in het informatieve programma 'Hoe Maak Je Dat?'.

Weekends
Elke zaterdag en zondag zendt Telekids een marathon uit van één van de Telekids-series. De marathon op zondag is altijd specifiek gericht op kinderen in de leeftijd van drie tot vijf jaar. Na de marathon op zondagochtend volgt wekelijks rond 10.30 uur een film of theatershow.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers