Stem nu voor de 'Top 4000' van Radio 10

dinsdag 7 november 2023

Vanaf zaterdag 25 november is het weer tijd voor de grootste hitlijst aller tijden: de 'Top 4000'. En alles staat er in. Stem nu op je favoriete hits!

In aanloop naar de feestdagen kun je weer 28 dagen lang meezingen en dansen met al je favoriete hits in de 19e editie van de grootste hitlijst aller tijden. Een lijst die helemaal is samengesteld door jou!  Van Queen tot Bruno Mars en Abba tot The Weeknd: alles komt voorbij.


Stem nu op jouw favoriete hits aller tijden en maak kans op tickets voor het 'Radio 10 Top 4000 In Concert' op vrijdag 24 november in De Vorstin in Hilversum! Stemmen kan tot maandag 20 november 16.00 uur.

Stemmen doe je hier!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers