Stephan Komduur nieuwe presentator 'De Nieuws BV'

woensdag 28 februari 2024
Foto: BNNVARA - © Annemieke van der Togt 2024

Vanaf 1 maart is Stephan Komduur officieel de nieuwe presentator van 'De Nieuws BV'. Inmiddels alweer zes jaar geleden maakte hij als stagiair zijn entree bij 'De Nieuws BV'.

In de tussentijd presenteerde hij elke ochtend van 5.00 tot 6.00 uur het NPO Radio 1 programma 'Vroeg!'. Nu is hij terug bij 'De Nieuws BV' en presenteert hij vast op vrijdag het lunchprogramma. Natasja Gibbs presenteert van maandag tot en met donderdag.


Een droom komt uit
Stephan: 'Na vijf jaar voornamelijk 's nachts radio maken, is de kans om overdag aan de slag te gaan een lang gekoesterde droom die uitkomt. In 2018 mocht ik al als redactiestagiar meewerken aan 'De Nieuws BV', toen voelde ik direct dat het echt een instituut is. Ook heb ik als invaller de magie van het programma zelf mogen ervaren. Het voelt als een voorrecht om nu een vast onderdeel te zijn van 'De Nieuws BV'. Ik kijk er enorm naar uit om een geweldige lunchshow neer te zetten en samen te werken met Natasja Gibbs en de redactie.'

10 jaar 'Nieuws BV'
'De Nieuws BV' bestaat dit jaar tien jaar en ontstond op de dag dat de fusie tussen de omroepen BNN en VARA een feit was. Het is daarmee het eerste échte fusieprogramma.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers