Sybrand Niessen duikt de kroeg in voor een nieuw seizoen 'MAX PubQuiz'

donderdag 30 maart 2023
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2022

In een gezellige kroegsfeer dagen elke week zes teams elkaar uit in 'MAX PubQuiz'. Presentator Sybrand Niessen wordt wekelijks bijgestaan door een bekende barman of -vrouw, dit seizoen zijn dat: Kim-Lian van der Meij, Jörgen Raymann, Babette van Veen, Dave von Raven, Fenna Ramos, Karin Bloemen en Carrie ten Napel.

Pianist Jan Rietman zit achter de piano in de speciale MAX PubQuizband. 'MAX PubQuiz' is te zien vanaf vrijdag 31 maart om 21.25 uur bij MAX op NPO 1.


Zes teams bestaande uit twee personen nemen het in 'MAX PubQuiz' tegen elkaar op. In vijf rondes van vier vragen wordt hun kennis getest op het gebied van onder andere muziek, geschiedenis, sport en eten & drinken. De winnaars van elke aflevering zullen op vrijdag 19 mei in de finale strijden om de felbegeerde 'MAX Pubquiz Trofee'.

'MAX PubQuiz', vanaf vrijdag 31 maart om 21.25 uur bij MAX op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers