'Turn It Around' met o.a. Tonko Bossen en Valentijn Avé bij 3LAB

dinsdag 10 oktober 2017
Foto: © NTR 2017

Vanaf woensdag 11 oktober, Coming Out Day, is de nieuwe korte Nederlandse film 'Turn It Around' te zien op npo3lab.nl, met Tonko Bossen en Valentijn Avé.

Bram is de populaire jongen op zijn school. Hij heeft een hechte vriendenclub en genoeg knappe meiden die voor hem vallen. Er is alleen één probleem: behalve zijn ouders weet niemand dat Bram homoseksueel is.

Tijdens een thuisfeest is Bram 'the man of the hour' en trekt hij de aandacht van vele mooie meiden. Bram heeft daar echter geen oog voor. Op de dansvloer doet een mooie jongen genaamd Florian, Bram verstijfd staan. Er wordt flesje-draaien gespeeld en Hugo besluit een andere draai te geven aan de avond.

Regie: Niels Bourgonje
Cast: Tonko Bossen en Valentijn Avé
Scenario: Paul Bontenbal
Producer: Francois Pieneman
Producent: NTR in coproductie met Worldvisuals Film

Over 3LAB
3LAB is de plek voor vernieuwing en experiment op NPO 3. Naast de jaarlijkse tv-dagen in augustus zijn het hele jaar nieuwe en vernieuwende titels te zien op NPO 3. Vanaf zondag 20 augustus zijn afstudeerfilms van de filmacademie te zien in Filmlab. Op zondag 22 oktober start Teledoc Campus op NPO 3 met wekelijks documentaires van jonge, talentvolle makers. Op www.NPO3LAB.nl worden het hele jaar door nieuwe video’s gelanceerd, gemaakt door talentvolle programmamakers.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers