'TV Monument' met Dione de Graaff maandag bij Omroep MAX

zondag 31 maart 2024
Foto: © Omroep MAX 2022

Dione de Graaff ziet zichzelf en haar vakgenoten als water dat uit de kraan stroomt; het is er altijd, maar valt nauwelijks op.

Daarentegen ziet Dionne Stax een vakvrouw die geïnteresseerd is in mensen en altijd nieuwsgierig is gebleven.


Het gesprek met Dione vindt plaats op de tennisbaan in Leusden, waar de passie voor sport ontstaat. Ook met interviewen is Dione al op jonge leeftijd bezig. Haar professionele carrière begint bij Omroep Amersfoort, waar ze veel kilometers maakt. Een paar jaar later stapt Dione over naar de NOS, hoe waren de eerste dagen daar? Als bij een ongeluk haar partner overlijdt, heeft dat vanzelfsprekend grote gevolgen. Hoe verwerkt Dione dit drama? Het gesprek wordt afgesloten met de recente ontwikkelingen bij de NOS; hoe kijkt Dione daar tegenaan?

'TV Monument - Dione de Graaff', maandag 1 april om 11.10 uur bij MAX op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers