TV Oranje en RADIONL zoeken 'Carnavalskneiter 2016'

dinsdag 26 januari 2016

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de 'Carnavalskneiter' van 2016. Vanaf vandaag mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via internet een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer van dit jaar.

De stemming sluit op vrijdag 5 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de '11 van Oranje' bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot 'Carnavalskneiter 2016'. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Snollebollekes met het nummer 'Alaafrojack'.


Stemmen via internet
De stemmodule voor de ’11 van Oranje’ is te vinden op de websites tvoranje.nl en radionl.fm. De carnavalsliedjes waarop gestemd kan worden kun je vinden via een zoekfunctie. Er mag onbeperkt gestemd worden. De definitieve '11 van Oranje' wordt vrijdag 5 februari tussen 15.00 en 18.00 uur bekendgemaakt in de live uitzending van RADIONL vanaf het grote muziekfeest '3 Uurkes Vurraf' in Eindhoven. De complete '11 van Oranje' is bij TV Oranje te zien op vrijdag 5 februari vanaf 23.11 uur en zaterdag 6 februari vanaf 11.11 uur.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers