TV Oranje Special over Rob Ronalds

zaterdag 24 september 2016

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag neemt TV Oranje om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo.

De zender bezoekt ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby's en andere bezigheden.


Rob Ronalds
Zondag 25 september zie je een special over Rob Ronalds, die vertelt hoe hij in zijn jonge jaren aanvankelijk in de kaas en de klompen terechtkwam. In Amsterdam hadden hij en zijn broer een goed lopende zaak die vooral door toeristen werd bezocht. Rob was ook actief als diskjockey, een kunst die hij had afgekeken van zijn broer. Tijdens een drive-in show ontdekte hij dat ook het contact maken met het publiek hem goed afging. Toen Harry Slinger hem adviseerde om ook eens te gaan zingen, waren zijn eerste liedjes al snel een feit. Wat volgde waren veel talentenjachten, de Soundmix Show van Henny Huisman, het verzorgen van het entertainment bij 'Ter land, ter zee en in de lucht' en ShowBizCity van Joop van den Ende en deelname aan het tv-programma Ab Normaal. Ook werd Rob zanger bij Cooldown Café, de band waarmee hij met 'Hey Baby' een grote hit scoorde. Ook ging hij het tv-programma Holland Clip Festival presenteren. Zijn trio de Woppers, een parodie op de Toppers, moest echter stoppen van het management. Daarna kwam Rob terecht in het après-ski circuit in Oostenrijk. Enkele jaren geleden moest hij echter noodgedwongen pas op de plaats maken vanwege problemen met zijn galblaas. Met hulp van DJ Maurice wist Rob weer terug te keren op het podium. Maar ook werkt hij opmerkelijk genoeg af en toe in de bouw. En dat leverde hem vorig jaar nog een ongeluk op...

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers