TV-première 'Gemini Man' vrijdagavond op Spike

donderdag 16 december 2021

'Gemini Man' is een bloedstollende actiethriller met Will Smith in de hoofdrol van huurmoordenaar Henry Brogan. Henry is een moordenaar op leeftijd, werkzaam voor de NSA, die van plan is zijn carrière de rug toe te keren.

Zijn opdrachtgevers willen hem echter niet laten gaan. Hij wordt plotseling zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.


Met onder meer: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead en Clive Owen
Geregisseerd door: Ang Lee

Benieuwd naar deze film? Kijk dan vrijdag 17 december om 20.30 uur naar de televisiepremière van 'Gemini Man' op Spike.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers