Unieke kijk in het leven van prins Charles, The Prince of Wales

maandag 21 maart 2016

Het populaire Britse presentatie-duo Anthony McPartlin en Declan Donnelly heeft Prins Charles een jaar lang van dichtbij gevolgd. Aanleiding is het 40-jarig bestaan van de organisatie The Prince's Trust, het goede doel dat in 1976 is opgericht door Prins Charles en kansarme jongeren helpt een betere toekomst op te bouwen.

Ant en Dec zijn een jaar lang regelmatig met de prins op pad gegaan en hebben belangrijke mensen uit zijn directe omgeving gesproken. Het komische duo benadert iedereen op geheel eigen wijze en dat zorgt voor een nieuwe kijk op de Britse royals. Zo brengen zij onder anderen een bezoek aan Camilla, de Hertogin van Cornwall en tevens de vrouw van Prins Charles. Prins William en Prins Harry geven de mannen een rondleiding door Kensington Palace, de plek waar ze zijn opgegroeid met hun ouders, Prins Charles en Prinses Diana. In een informeel interview vertellen de prinsen hoe het was om daar op te groeien en over de band met hun vader. Popster Cheryl Cole komt ook aan het woord en vertelt over haar werk voor The Prince’s Trust. Als klap op de vuurpijl zijn Ant en Dec uitgenodigd voor een royal diner in het huis van de prins in Schotland en mogen ze daar als enige, inclusief aanhang, een nacht logeren.


'The Prince of Wales', dinsdag 22 maart om 20.30 uur op RTL 8

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers