'Van Der Vorst Ziet Sterren' viert jubileumseizoen

dinsdag 16 oktober 2018

In het vijftiende seizoen van 'Van Der Vorst Ziet Sterren' gaat Peter langs bij verschillende Nederlandse sterren voor een openhartig gesprek en een exclusief kijkje in hun leven.

Hij bezoekt onder anderen Angela Schijf, Anita Meyer, Roxeanne Hazes, Ronnie Flex en Armin van Buuren. Het jubileumseizoen is vanaf woensdag 17 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL 4.


In de eerste aflevering is Peter op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij niet alleen Ronnie’s ouders, maar ook zijn grootouders ontmoet. Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar broertje. Ook komt moeder Rachel even langs. Verder bezoekt Peter Paul de Leeuw, één van de grondleggers van het programma.

Volgens Peter wordt het een mooi jubileumseizoen: 'Dit is het tiende jaar en vijftiende seizoen van 'Van Der Vorst Ziet Sterren' en we maken er echt een feestje van, met bijzondere gasten!' Eén van deze bijzondere gasten is Anita Meyer. Een interview met Anita stond al lange tijd op Peters wensenlijst, en was dus het perfecte cadeau aan zichzelf voor dit feestelijke seizoen.

Peter ontmoet verder Lilian Marijnissen, Tino Martin, Wim Kieft en geliefden Holly Brood en Soy Kroon.

'Van Der Vorst Ziet Sterren', vanaf woensdag 17 oktober om 21.30 uur bij RTL 4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers