Vanaf 23 januari hoor je KINK op FM

vrijdag 12 januari 2024

Vanaf dinsdag 23 januari is radiozender KINK ook te ontvangen op FM in Zuid-Holland (97.6 FM), Noord-Holland (98.0 FM en 98.3 FM) en de stad Utrecht (97.3 FM).

Voor KINK-dj's en mede-KINK'ers gaat er met de start van de uitzendingen op FM een lang gekoesterde wens in vervulling. 'Voor het grootste deel van de radioluisteraars is FM de belangrijkste manier om naar de radio te luisteren', aldus onze directeur Jan Hoogesteijn.


'Naast onze landelijke dekking op DAB+ en onze online-uitzendingen kunnen we nu eindelijk de vele luisteraars in de Randstad en in de auto nog makkelijker laten genieten van de beste alternatieve rock. We zijn dan ook heel erg blij met de samenwerking met Decibel.'

Naast deze FM frequenties blijft KINK uiteraard ook op alle plekken te horen waar je nu al naar KINK luistert.

Bron: KINK
https://www.kink.nl

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers