Volgende week in 'Kunststof Radio': Jorien van Nes, Martijn Koning, Guillermo Armand Blinker (OTION) en Tim Hofman

zondag 26 mei 2024
Foto: © NTR 2022

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 27 mei – Jorien van Nes, filmmaker
'Kunstroof' is de nieuwe documentaire van filmmaker Jorien van Nes. De documentaire gaat over een van de meest bizarre kunstroven ooit: vier Roemeense mannen stelen in 2012 zeven wereldberoemde meesterwerken uit de Kunsthal in Rotterdam. Van Nes maakte eerder documentaires als ‘Goede moeders’ en ‘Defending Brother No2’.


Presentatie: Andrew Makkinga

Dinsdag 28 mei – Martijn Koning, cabaretier en stand-upcomedian
Momenteel trekt cabaretier Martijn Koning door het land met zijn voorstelling ‘Overkill’. In de cabaretvoorstelling dendert de cabaretier het liefst door: door de actualiteit en door het leven van alledag. Koning maakte eerder voorstellingen als ‘Koning Chaos’, ‘Koning van de Lach’ en ‘Appeltjes Schillen’.

Presentatie: Willemijn Veenhoven

Woensdag 29 mei – Guillermo Armand Blinker (OTION), audiokunstenaar
Artiest Guillermo Armand Blinker, alias OTION, maakt de voorstelling ‘UNBORN’. In de voorstelling wordt het publiek uitgenodigd om met de artiest door zijn innerlijke universum te reizen. OTION staat bekend om zijn composities en live-performances. Hij maakte eerder werken als ‘Tijd Zal Ons Leren’ en ‘Frekti Singi’.

Presentatie: Andrew Makkinga

Donderdag 30 mei – Tim Hofman, journalist en presentator
Op 28 mei verschijnt het boek ‘Goede Moed’ van journalist en presentator Tim Hofman. In het boek beschrijft hij vanuit zijn persoonlijke ervaring de angsten die onze samenleving in de weg zitten. Ook kijkt hij met een kritische blik naar de heersende opvattingen in de huidige maatschappij. Hofman is onder andere bekend van programma’s als ‘BOOS’, ‘Pak de Macht’ en ‘Over Mijn Lijk’.

Presentatie: Frénk van der Linden

'Kunststof Radio', maandag 20 mei t/m donderdag 23 mei tussen 19.00 en 20.00 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers