Volgende week in 'Kunststof Radio': Martijn Lakemeier, Ariane Schluter, Oscar van den Bogaard

zondag 16 april 2023
Foto: © NTR 2022

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 17 april – Martijn Lakemeier, acteur
Op 20 april verschijnt de film ‘Goodbye Stranger’ met in de hoofdrol acteur Martijn Lakemeier. Het verhaal van ‘playlist curator’ Paul en zijn zoektocht naar wat er werkelijk toe doet. Lakemeier is de jongste winnaar van een Gouden Kalf voor Beste Acteur in ‘Oorlogswinter’ en bekend van zijn rollen in ‘De Oost’ en ‘Holland’s Hoop’.


Presentatie: Gijs Groenteman

Dinsdag  18 april – Ariane Schluter, actrice en vertaler
Naast actrice is Ariane Schluter ook literair vertaler. Onlangs verscheen haar vertaling van ‘De Appels van Moskou’ van Kristina Gorcheva-Newberry. Daarnaast speelt Schluter in de voorstelling ‘Zus van mijn zus’ samen met Marisa van Eyle. In de voorstelling komen twee zussen bij elkaar om te bespreken of ze de grafrechten van hun vijftig jaar geleden overleden zusje zullen verlengen.

Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Woensdag  19 april  – Oscar van den Bogaard, schrijver
Het derde, en ook laatste, boek ‘In de naam van de zoon’ van Oscar van den Boogaard gaat over zijn bizarre familiegeschiedenis. Er zijn twee vaders in het leven van Oscar. Na een halve eeuw is er eindelijk het inzicht niet te hoeven kiezen. Het is geen roman, geen dagboek maar een persoonlijk en poëtisch verhaal over falende ouders en de noodzaak om erkend te worden.

Presentatie: Gijs Groenteman

'Kunststof Radio', maandag 17 april t/m donderdag 20 april tussen 19.00 en 20.00 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers