Volgende week in 'Kunststof Radio': Remy van Heugten, Hans den Hartog Jager, Sef en Martin Rombouts

zondag 29 januari 2023
Foto: © NTR 2022

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 30 januari – Remy van Heugten, regisseur
‘Mascotte’ van regisseur Remy van Heugten ging op 27 januari in première op het filmfestival van Rotterdam. De film gaat over het groeiende isolement van jongeren op weg naar volwassenheid. Daarmee is van Heugten terug op IFFR, waar zijn vorige film ‘Gluckauf’ in 2015 werd geselecteerd voor de Tiger Competition.


Presentatie: Gijs Groenteman

Dinsdag 31 januari - Hans den Hartog Jager, schrijver en kunstcriticus
‘Brave New World’ toont het werk van 16 schilders van onder de 40, samengesteld door schrijver en kunstcriticus Hans den Hartog Jager. Een tentoonstelling in de Fundatie in Zwolle vol meervoudige perspectieven, gevarieerde geschiedenissen en nieuwe esthetische kaders, die laat zien dat de schilderkunst nog altijd springlevend is. 

Presentatie: Frénk van der Linden

Woensdag 1 februari – Sef, rapper  
Rapper Sef (Yousef Gnaoui) komt met zijn vijfde soloalbum ‘Ik Zou Voor Veel Kunnen Sterven Maar Niet Voor Een Vlag’, waarin hij zijn publiek meeneemt in de maatschappelijke vraagstukken die hem bezighouden. Op 10 februari staat hij met zijn show in het Koninklijk Theater Carré. Samen met The Flexican richtte hij de rapgroep Flinke Namen op en later werd hij bekend van hits als ‘De Leven’ en ‘Tijdmachine’.  

Presentatie: Gijs Groenteman

Donderdag 2 februari - Martin Rombouts, schrijver en theatermaker
Martin Rombouts is schrijver, theatermaker en dichter. Hij maakt de podcast ‘Dit is...’ en is lid van de Literaire Boyband. Onlangs verscheen hun debuutalbum: ‘In Canon’. Eenzaamheid, mannelijkheid en het leven van late twintigers en vroege dertigers zijn enkele thema’s die terugkomen op het album waarin muziek en poëzie afwisselen.

Presentatie: Jellie Brouwer

'Kunststof Radio', maandag 30 januari t/m donderdag 2 februari tussen 19.00 en 20.00 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers