Volgende week in 'Kunststof Radio': thema uitzending over 75 jaar IsraŽl

zondag 7 mei 2023
Foto: © NTR 2022

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 8 mei – Kasper van der Laan, cabaretier
In de nieuwe voorstelling ‘Warm’ van cabaretier Kasper van der Laan vindt hij een goeroe in zijn negen maanden oude zoon. Van der Laan werd in 2020 genomineerd voor de Neerlands Hoop voor zijn voorstelling 1 Kilo en hij was in 2018 publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival.


Presentatie: Gijs Groenteman

Dinsdag 9 mei – Thema uitzending over 75 jaar Israël
Een thema uitzending in verband met het 75 jarig bestaan van de staat Israël. 'Kunststof' praat met David Wertheim en Natascha van Weezel.

Presentatie: Frénk van der Linden

Woensdag 10 mei  – Yvonne Kroonenberg, schrijfster en columniste
Afgelopen week verscheen ‘Leven voor gevorderden’ van schrijfster Yvonne Kroonenberg. Iedereen wil graag oud worden, maar bijna niemand vindt de ouderdomsverschijnselen leuk. Het boek biedt troost en laat zien dat ouderdom ook zo zijn voordelen heeft. Het is een bundeling van columns die Kroonenberg schreef voor Plus Magazine aangevuld met nieuwe stukken rondom het thema.

Presentatie: Gijs Groenteman 

Donderdag 11 mei  – Ruud van Empel, fotograaf en kunstenaar
Deze zomer presenteert Stedelijk Museum Breda een overzichtstentoonstelling van kunstenaar Ruud van Empel. Aan de hand van meer dan 130 werken volg je de ontwikkeling van Van Empel die wereldwijd geprezen wordt vanwege zijn hyperrealistische collage fotografie.

Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

'Kunststof Radio', maandag 8 mei t/m donderdag 11 mei tussen 19.00 en 20.00 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers