Volgende week 'Sublime Top 1000' op Sublime

zondag 26 december 2021

Tussen Kerst en Oud & Nieuw zendt radiozender Sublime opnieuw de 'Sublime Top 1000' uit. De lijst is eerder dit jaar samengesteld door de luisteraars van Sublime en bevat de allerbeste funk, soul en jazz ooit gemaakt.

Vanwege de vele mooie reacties op de lijst heeft de radiozender besloten om de 'Sublime Top 1000' nog een keer uit te zenden, maar dan non-stop.


Voorgaande jaren bestond de lijst uit 500 platen, maar vanwege het 5-jarig jubileum van lijst bestond 'ie dit jaar uit 1000 platen. Ook stond er een andere plaat dan voorgaande jaren op nummer 1, namelijk Otis Redding met (Sittin’ on) The Dock Of The Bay. Amy Winehouse met Back to Black werd als runner up gekozen. Marvin Gaye met What’s Going On is terug te vinden op nummer 3, waar deze track de voorgaande twee jaar op nummer 1 stond.

De gehele lijst wordt van maandag 27 december tot en met zondag 2 januari uitgezonden op Sublime, elke dag tussen 7.00 en 19.00 uur.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers