Voormalig minister en informateur Johan Remkes in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 25 november 2023

De zondag begint met Rick Nieman. In 'WNL Op Zondag' is er plaats voor opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er dit seizoen extra aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' wordt iedere zondag live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Voormalig informateur Johan Remkes
Zondagmorgen is voormalig minister en oud-informateur Johan Remkes te gast bij Rick Nieman. Over de actuele ontwikkelingen in de Haagse politiek en de kunst van het formeren. Hoe verder na de verkiezingen met de vorming van een nieuw kabinet?

Arendo Joustra van Elsevier Weekblad
Hoofdredacteur Arendo Joustra van EW Magazine over de verkiezingsuitslag en de komende formatie. Voor WNL Op Zondag duikt hij de politieke schatkamer in en laat fragmenten zien uit het politieke verleden.

Schrijver Lale Gül
Schrijver en columnist Lale Gül, bekend van haar bestseller ‘Ik ga leven’, over de reacties in de maatschappij en de media op de verkiezingsuitslag. Welke reacties hoorde ze in haar omgeving? En hoe duidt zij de verkiezingswinst van de PVV?

Korpschef Fred Westerbeke en brigadier Nadia
Korpschef Fred Westerbeke van Rotterdam en brigadier Nadia over de documentaireserie 'Bureau Rotterdam' op RTL4. Daarin worden politieteams gevolgd tijdens hun dagelijkse werk in de havenstad. Waar krijgt de politie heden ten dagen mee te maken op straat?

'WNL Op Zondag', zondag 26 november om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers