Wat speelt bij Videoland in januari

maandag 2 januari 2023
Foto: Videoland - © RTL 2022

Na meer dan tien jaar keert 'Echte Meisjes in de Jungle' eindelijk terug. Annebel, Channah, Diva, Esmée, Fabiola, Gaby, Janice, Jill, Kelly, Lena, Louisa én Michella gaan het avontuur van hun leven aan in de jungle.

Nog meer goed nieuws voor realityliefhebbers, want na ‘The Real Housewives of Amsterdam’ zijn ‘The Real Housewives of Dubai’ ook te zien bij Videoland. Daarnaast is ‘Big Brother’ terug met twee 24/7 livestreams naast de dagelijkse uitzendingen, zodat je geen moment mist van de bewoners. Verder zijn onder andere documentaireserie ‘Bureau Dupin’, dramaserie ‘Angela Black', een nieuw seizoen van tienerserie 'H3L' en speelfilm 'Bohemian Rhapsody' te zien vanaf januari.


'Echte Meisjes in de Jungle'
Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah gaan het avontuur van hun leven aan. In dit programma, dat meer dan tien jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds vers in het geheugen van veel mensen zit, gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle, onder leiding van de nieuwe presentator Valerio Zeno.

Videoland Original 'Echte Meisjes in de Jungle' is vanaf 9 januari wekelijks te zien bij Videoland.

'Bureau Dupin'
In documentaireserie 'Bureau Dupin' volgen we het burgerinitiatief in hun onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord. 'Bureau Dupin' is het grootste en meest ambitieuze burgerinitiatief van Nederland en het is dan ook de eerste keer dat een cold case op deze manier wordt onderzocht. Normale burgers met verschillende achtergronden en expertises volgen sporen waarvan ze niet weten waar ze naartoe leiden, in de hoop de moord op Marja Nijholt op te lossen.

De vierdelige Videoland Original documentaireserie 'Bureau Dupin' is vanaf 27 januari in zijn geheel te zien bij Videoland.

'Big Brother Livestream'
In 'Big Brother' wordt een groep wildvreemde mensen 24/7 door camera’s gevolgd in het Big Brother-huis. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen, waarop óók de kijker invloed heeft.

De twee livestreams van ‘Big Brother’ zijn vanaf 9 januari 24/7 te zien bij Videoland.

'H3L S5'
Klas H3L is de nachtmerrie van elke docent. Tieners Tess, Thomas, Faiz, Ollie en Roos lachen en ruziën heel wat met elkaar af en maken de meest bizarre dingen mee. Ze krijgen te maken met drugs, seks, liefde, discriminatie, identiteit en jaloezie. Langzaam maar zeker vormt zich een hechte vriendschap. Bekijk iedere schooldag een nieuwe aflevering van deze Nederlandse dramaserie.

Het vijfde seizoen van 'H3L' is vanaf 16 januari elke werkdag te zien bij Videoland. De eerdere vier seizoenen zijn al te bingen bij Videoland.

'The Real Housewives of Dubai'
 Goed nieuws voor realityliefhebbers! Na New York, Orange County, Beverly Hills én natuurlijk onze eigen 'The Real Housewives of Amsterdam', is ook 'The Real Housewives of Dubai' te zien bij Videoland. De serie volgt een groep weelderige vrouwen die zakenimperia runnen en vakkundig navigeren door een zeer exclusieve sociale scène binnen deze ultra-luxe Billionaire's Playground midden in de woestijn. 'The Real Housewives of Dubai' zijn: Caroline Stanbury, Caroline Brooks, Chanel Ayan, Lesa Milan, Nina Ali en Sara Al Madani.

'The Real Housewives of Dubai' is vanaf 10 januari te bingen bij Videoland.

'Bohemian Rhapsody'
Deze speelfilm volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als 'We Will Rock You' en 'Radio Ga Ga'. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

'Bohemian Rhapsody' is vanaf 1 januari te zien bij Videoland.

'Angela Black'
Het leven van Angela Black lijkt idyllisch: ze woont in een mooi huis in een buitenwijk van Londen, werkt als vrijwilliger in het hondenasiel, en heeft twee prachtige zonen en een charismatische, hardwerkende echtgenoot, Olivier. Maar achter deze façade van charmante huiselijkheid is Angela het slachtoffer van huiselijk geweld: ze zit gevangen in een relatie waaruit ze niet kan ontsnappen. Dan wordt Angela onverwacht benaderd door Ed, een privédetective, die Oliviers donkerste geheimen prijsgeeft. Met Joanne Fregat, Samuel Adewunmi en Michiel Huisman in de hoofdrol.

Seizoen 1 van 'Angela Black' is vanaf 16 januari te bingen bij Videoland.

Binnenkort bij Videoland

'Maarten en Gijs op Dinojacht'
Maarten van Rossem en Gijs Rademaker duiken in de wonderlijke en verrassende wereld van dinosauriërs! Ze gaan op een onvergetelijke roadtrip door Noord-Amerika, het walhalla voor dino-fans, met als einddoel een gezamenlijke droom: de opgraving bijwonen van een échte langnekdino in de barre woestenij van Wyoming. Tijdens hun reis laten de grootste dino-experts hun laatste ontdekkingen zien en nemen schatzoekers het duo mee de wildernis in om dino-botten te vinden en op te graven. Maarten en Gijs zijn het zelden ergens over eens en dat maakt de trip niet altijd makkelijk - en dan zijn er ook nog ratelslangen...

Videoland Original 'Maarten en Gijs op Dinojacht' is vanaf 21 december wekelijks te zien bij Videoland.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers