Wie is deze donkerpaarse Queen in de komende aflevering van 'Make Up Your Mind'?

vrijdag 15 april 2022
Foto: © Rob Jacobs 2022 (RTL 4)

Zaterdagavond presenteert Carlo Boszhard de tweede aflevering van 'Make Up Your Mind'. Vijf nieuwe BN'ers maken hun opwachting als Queen. Op de foto is één van de vijf Drag Queens te zien die in de komende aflevering de catwalk zal betreden.

In de look van de Queen zitten verwijzingen verborgen naar de Bekende Nederlander - wie heeft zich laten omtoveren tot deze donkerpaarse Queen?


Teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager gaan zaterdagavond de strijd met elkaar aan om te raden welke BN'er achter de spectaculaire transformaties verscholen gaan. Deze zaterdag is er een kleine Eurovisie Songfestival reünie in de panels. Nikkie wordt bijgestaan door gast-deskundige Jan Smit, Fred krijgt ondersteuning van gast-deskundige Chantal Janzen.

De Drag vakjury bepaalt welke Queen door mag naar de volgende ronde. Onder leiding van Envy Peru geven Vanessa van Cartier, Nickie Nicole, Megan Schoonbrood en ChelseaBoy ieder hun ongezouten mening en stem na elke ronde. De afvaller van elke ronde onthult zichzelf. De winnaar van elke aflevering is terug te zien in de grote finale op 7 mei en zal tot die tijd nog een raadsel blijven.Vorige week zagen we 'Juicy Andrews' zich kwalificeerde voor de finale, deze zaterdag zal de tweede Queen voor de finale bekend worden.

'Make Up Your Mind' wordt geproduceerd door Herriemakers en is wekelijks om 21.35 uur op zaterdag te zien bij RTL 4 en de dag erna bij Videoland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers