Wie wint de eerste editie van 'De Groei Challenge' bij RTL Z?

maandag 12 december 2016

Dinsdag 13 december is het zover: de finale van 'De Groei Challenge' bij RTL Z. Na weken van spannende uitdagingen wordt duidelijk wie van de drie overgebleven ondernemers zich de winnaar mag noemen van 'De Groei Challenge 2016'.

Wordt het Luscious Loaf uit Amersfoort, De Frietboutique uit Amsterdam of Bas Boer Noten en Zuidvruchten uit Ridderkerk?


In de finale moeten de drie kandidatenduo’s nog één laatste keer pitchen. Niet alleen ten overstaan van de jury, bestaande uit doorgewinterde entrepreneurs Ruud Hendriks, Sabien Duetz en Marco Aarnink, maar ook voor een kritisch publiek van ondernemers, zakenmensen en investeerders die een adviserende rol innemen in het programma.

In de eerste ronde moeten de finalisten in slechts twee minuten laten zien waar zij gedurende de afgelopen maanden de meeste groei hebben gerealiseerd en waar zij de komende periode nog aan moeten werken. Hierna valt het eerste duo af. De twee overgebleven ondernemers moeten zich vervolgens kranig weren in een pittige vragenronde. Na deze laatste test zal de jury zijn allesbeslissende oordeel vellen en mag één van de ondernemers zich met recht winnaar noemen van 'De Groei Challenge 2016'.

'De Groei Challenge' wordt geproduceerd door Zodiak Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door de Kamer van Koophandel en NLGroeit.

'De Groei Challenge', dinsdag 13 december om 21.30 uur bij RTL Z.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers