Wie wint de eerste editie van 'De Groei Challenge' bij RTL Z?

maandag 12 december 2016

Dinsdag 13 december is het zover: de finale van 'De Groei Challenge' bij RTL Z. Na weken van spannende uitdagingen wordt duidelijk wie van de drie overgebleven ondernemers zich de winnaar mag noemen van 'De Groei Challenge 2016'.

Wordt het Luscious Loaf uit Amersfoort, De Frietboutique uit Amsterdam of Bas Boer Noten en Zuidvruchten uit Ridderkerk?


In de finale moeten de drie kandidatenduo’s nog één laatste keer pitchen. Niet alleen ten overstaan van de jury, bestaande uit doorgewinterde entrepreneurs Ruud Hendriks, Sabien Duetz en Marco Aarnink, maar ook voor een kritisch publiek van ondernemers, zakenmensen en investeerders die een adviserende rol innemen in het programma.

In de eerste ronde moeten de finalisten in slechts twee minuten laten zien waar zij gedurende de afgelopen maanden de meeste groei hebben gerealiseerd en waar zij de komende periode nog aan moeten werken. Hierna valt het eerste duo af. De twee overgebleven ondernemers moeten zich vervolgens kranig weren in een pittige vragenronde. Na deze laatste test zal de jury zijn allesbeslissende oordeel vellen en mag één van de ondernemers zich met recht winnaar noemen van 'De Groei Challenge 2016'.

'De Groei Challenge' wordt geproduceerd door Zodiak Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door de Kamer van Koophandel en NLGroeit.

'De Groei Challenge', dinsdag 13 december om 21.30 uur bij RTL Z.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers