'Wonder School' terug met gloednieuw seizoen bij RTL Telekids

zondag 4 oktober 2015

Vanaf maandag 5 oktober zijn gloednieuwe afleveringen van 'Wonder School' te zien bij RTL Telekids. In het tweede seizoen van deze educatieve en vermakelijke televisieserie maken kinderen op speelse wijze kennis met goochelen en trucs.

Wardo de Verwonderaar, gespeeld door Nick Nielsen, leert de kijkers in zijn Wonder School hoe zij thuis zelf kunnen verwonderen. De afleveringen worden elke schooldag rond 15.30 uur uitgezonden.


'Wonder School'
Op de Wonder School maakt Wardo de Verwonderaar een ieders wereld wonderlijk met grote en kleine wonderen. In zijn handen worden ook alledaagse voorwerpen bijzonder. Terug in zijn Wonder School leert Wardo de kijker de kunst van het verwonderen. Hij legt een wonder uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedere kijker vast wel in huis heeft. Zo kan elk kind, groot of klein, meteen zelf aan de slag gaan en iedereen laten geloven in iets dat helemaal niet kan, want... de wonderen zijn de wereld niet uit.

Nick Nielsen
Het personage Wardo wordt gespeeld door Nick Nielsen. Nielsen startte zijn carrière als goochelaar/illusionist door in 2001 Nederlands Jeugd Kampioen en een jaar later Nederlands Kampioen goochelen te worden. Nick gaf optredens in meer dan tien landen. In 2003 maakte Nick de eerste stap in zijn ontwikkeling als presentator. Nick heeft zich de afgelopen jaren ook achter de schermen ontwikkeld tot producent. Zijn passie voor magie heeft hij nooit losgelaten en dit vormde de basis voor de ontwikkeling van 'Wonder School'.

'Wonder School' wordt geproduceerd door Just Productions TV, onderdeel van Just Media Group. Voor 'Wonder School' zijn speciale magische doe-boeken en goocheldozen ontwikkeld. Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij de Hema.

'Wonder School', vanaf maandag 5 oktober iedere schooldag rond 15.30 uur bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers