Wraak en wrede veroveringen in derde seizoen 'Vikings' op FOX

zondag 28 februari 2016

Een nieuwe tiendelige reeks over de Noorse held Ragnar Lodbrok die in het tweede seizoen koning van zijn volk is geworden. Met hulp van zijn familie en mannen probeert de bevreesde Viking-strijder aan de macht te blijven.

De succesvolle historische dramaserie 'Vikings' is gebaseerd op de oude legendarische saga’s over de Vikingen en wint steeds meer aan populariteit. Seizoen 3 dat in het teken staat van strijd, leiderschap en liefde.


Seizoen 3
Ragnar is nu koning van zijn volk, maar hij blijft rusteloos en maakt zich klaar voor een volgende strijd. Hij leidt zijn leger Noorse krijgers naar de kusten van Wessex in Engeland en het mythische Parijs om de zwaarbeveiligde muren te doorbeken. Echter Ragnar’s moed en kracht worden behoorlijk op de proef gesteld door verraad en verborgen gevaren.

Productie
'Vikings' is gemaakt en geschreven door de Britse scenarioschrijver en producent Michael Hirst. Hirst is gespecialiseerd in historische drama's en vooral bekend van de Academy Award-winnende film 'Elizabeth' en de met een Emmy en Golden Globe genomineerde serie 'The Tudors'. 'Vikings' werd met maar liefst zes Emmy Awards genomineerd en sleepte het gewilde beeldje vorig jaar in de wacht voor de categorie outstanding special visual effects.

'Vikings', vanaf maandag 29 februari om 23.00 uur op FOX.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers