Zaterdag is 'Beste Zangers - Songfestival 2021' te zien

vrijdag 7 mei 2021

Dit jaar kan een Songfestival editie van 'Beste Zangers' uiteraard niet ontbreken. In een speciale aflevering van Beste Zangers zingen Tania Kross, Rolf Sanchez, Romy Monteiro, Stef Bos, Buddy Vedder en Glen Faria verschillende legendarische nummers door de decennia van het Songfestival heen.

Gastheer Jan Smit is ook weer van de partij. Straks staat hij als een van de drie presentatoren voor Nederland in Rotterdam tijdens het Eurovisie Songfestival 2021. Samen met de topartiesten van deze nieuwe Songfestival special van 'Beste Zangers' brengen zij iedereen in de ultieme Songfestival sfeer.


'Beste Zangers - Songfestival 2021', zaterdag 8 mei om 21.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers