Zaterdag is het 'Verboden te Lachen' op NPO Zapp

vrijdag 30 december 2022

Komiek Steven Kazn nodigt een BN'er uit met n simpele opdracht: iedereen mag lachen, behalve jij! Een grote groep uitbundige kinderen geniet van talloze grappen die zowel live in de studio als via ingestuurde video's bekeken worden.

In de video’s zijn kijkers te zien, maar ook bekende comedians en vloggers. Met zoveel mogelijk hilariteit maken Steven en de kinderen het de gast dus bijzonder moeilijk. Bij iedere lach verliest de gast een punt. En als er geen punten meer over zijn, wordt de gast onvermijdelijk getrakteerd op een smurrie-douche. Lukt het de gast om niet in de lach te schieten?


'Verboden te Lachen', zaterdag 31 december om 9.25 uur op NPO Zapp.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop n iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers