Acteur Alex Cassiers onverwacht overleden

maandag 3 september 2012

In Zellik is eind vorige week de 76-jarige acteur Alex Cassiers overleden. Zijn dood kwam onverwacht. Cassiers is bij de huidige generatie bekend als de vader van Markske in 'F.C. De Kampioenen'.

Acteur Alex Cassiers is overleden. De doodsoorzaak is niet bekend. Het was de politie die zijn levensloze lichaam zaterdag aantrof. Die was gealarmeerd omdat hij niet was komen opdagen voor een concert. Dat schrijft Het Nieuwsblad.


Cassiers heeft er een lange carrière opzitten. Hij werd bekend als acteur in vele BRT-jeugdfeuilletons zoals 'Kapitein Zeppos', 'Axel Nort' en 'Johan en de Alverman'. Later maakte Alex Cassiers ook zijn opwachting in series als 'De Kolderbrigade' en 'De Collega's'. De laatste jaren speelde hij geregeld een gastrol in 'F.C. De Kampioenen'. Daar vertolkte hij aan de zijde van Lea Couzin de vader van Mark Vertonghen (Herman Verbruggen).

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers