Adil El Arbi verleent stem aan nieuwe VTM KIDS-reeks

zondag 2 september 2018

'Elvis & Benny', vanaf maandag 3 september bij VTMKZOOM en in het kidsblok bij VTM, is een nieuwe, vrolijk absurde animatiereeks over de hyperactieve Elvis en zijn beste maatje Benny.

Adil El Arbi, bekend van o.a. zijn films 'Patser' en 'Black', kroop voor één keer niet in de regisseursstoel, maar verleende zijn stem aan enkele personages. Zo speelt hij een leger 'crazy' zombies, een uit de kluiten gewassen tyrannosaurus en een musketier die ten strijde trekt tegen de aartsvijand van Elvis en Benny.


Adil: 'Ik ken Stef Wouters, de bedenker van de reeks, al lang. Samen met hem maakten Bilall en ik onze eerste sketchserie 'Bergica'. Daar zaten al animaties in en daaruit is de nieuwe reeks 'Elvis & Benny' voortgevloeid. Het is dus great dat hij aan mij heeft gedacht om enkele rollen in te spreken. Dat was fun! Love & peace for 'Elvis & Benny', man!'

Elvis & Benny beleven allerlei wilde avonturen in een woestijnachtige fantasiewereld. Elvis is overenthousiast, avontuurlijk en naïef. Benny is een luie, slome vis met benen. Het liefst van al zit hij thuis een boek te lezen, maar wordt hij door Elvis tot andere plannen gedreven. Samen met Babette, een transformeerbare gele badeend, wonen ze in een vuurtoren. De bevallige Toucane, een zeemeer-merrie, is de love interest van Elvis en Benny. Ze woont boven de twee vrienden in de vuurtoren. Als hobby knutselt ze robots. Sandy, een blauwe woestijnhaaskreeft, is de aartsvijand van iedereen. Hij woont onder de grond, maar komt bij de minste trillingen boven in een poging iemand op te eten.

'Elvis en Benny', vanaf maandag 3 september elke weekdag om 17.35 uur bij VTMKZOOM en om 7.55 in het VTM KIDS-blok.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers