Alles over de TV-Visie Trofee 2010 woensdag in 'MENT Vandaag'

woensdag 15 december 2010

Woensdagavond om 22.00 uur kom je op de digitale tv-zender MENT alles te weten over de TV-Visie Trofee 2010. Website-coördinator Nico De Freyn is in de studio aanwezig en wordt door presentator Kurt Willem de kleren van het lijf gevraagd. Sidekick Jill besteedt aan enkele van de genomineerden wat extra aandacht.

De TV-Visie Trofee wordt dit jaar ondersteund door de digitale entertainmentzender MENT TV. Het dagelijkse magazine 'MENT Vandaag' besteedt woensdag speciale aandacht aan de genomineerden in editie 2010 van onze jaarlijkse poll. Nico De Freyn is in de studio aanwezig en beantwoordt gretig alle vragen van presentator Kurt en zijn assistente Jill.


'MENT Vandaag' wordt uitgezonden op woensdag 15 december om 22.00 uur. Donderdag 16 december wordt het programma herhaald om 6.00, 9.00 en 12.00 uur. Ook zaterdag kan je de uitzending nog eens zien.

MENT is te ontvangen op kanaal 40 van Telenet Digital TV.

Stem NU voor de TV-Visie Trofee 2010.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers