Arnout Hauben heeft leuk nieuws voor fans van 'Dwars door de Lage Landen'

woensdag 28 december 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Televisiemaker Arnout Hauben viel deze week in Nederland in de prijzen. Hij kreeg er van de krant AD de prijs voor 'Leukste Belg op de Nederlandse TV'. En bij de uitreiking had Hauben fijn nieuws te melden.

Arnout Hauben werkt met hetzelfde team aan een opvolger van zijn succesvolle programma 'Dwars door de Lage Landen'. 'Er ligt een plan klaar. Het is nog niet beklonken. Maar ik hoop dat we met hetzelfde team een opvolger kunnen maken van 'Dwars door de Lage Landen'. In principe niet te veel veranderen aan wat we deden. Ik hoop het. Als het van mij afhangt blijf ik wandelen zolang ik voeten aan mijn lijf heb en trage televisie maken', aldus de televisiemaker in het AD.


'Dwars door de Lage Landen' is een programma van productiehuis de Chinezen voor Eén en werd in Nederland uitgezonden door de omroep VPRO.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers