atv, Gazet van Antwerpen en Radio 2 verkiezen Antwerpenaar van 't jaar

maandag 19 december 2011

atv, Gazet van Antwerpen en Radio 2 selecteerden 10 persoonlijkheden die zich in 2011 lieten opmerken en Antwerpen op een positieve of plezante manier in de kijker zetten. Een vakjury en de kijkers, lezers en luisteraars beslissen wie zich binnenkort 'Antwerpenaar van 't jaar' mag noemen.

Dit zijn de 10 genomineerden: Alex Agnew (stand-upcomedian), Astrid Bryan (tv-personality), Reinhilde Decleir (actrice), Sihame El Kaouakibi (oprichtster Let’s Go Urban), Willem Jan Neutelings (architect MAS), Bart Peeters (zanger/presentator), Axl Peleman (zanger), Matthias Schoenaerts (acteur), Johan Segers (chefkok)
en Jean Jacques Tamba (acteur).


Stemmen kan online op http://www.antwerpenaarvanhetjaar.be/ van 21 december tot en met 8 januari. Vanaf maandag 19 december wordt in het eindejaarsprogramma 'Niet van Gisteren' op atv elke dag een portret getoond van een genomineerde. De bekendmaking en award-uitreiking vindt plaats op dinsdag 17 januari in Theater aan de Stroom en wordt integraal op atv uitgezonden.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers