Atv zoekt jong acteertalent voor nieuwe serie 'Deadline 14.10'

donderdag 20 oktober 2011

Voor 'Deadline 14.10', een achtdelige televisieserie die in het najaar op atv en vtm zal uitgezonden worden, zijn de regisseurs op zoek naar vijf jongeren, tussen 14 en 20 jaar, om enkele kleine maar belangrijke nevenrollen in te vullen. Eerder raakte bekend dat Charlotte Vandermeersch de hoofdrol speelt in de tv-serie. Zij speelt de rol van een jonge journaliste die de verdwijning van een jong meisje onderzoekt.

Blijkbaar is er een verband tussen de verdwijning van het meisje en de verkiezingsstrijd tussen twee populaire kandidaten die beide aanspraak maken op de burgemeesterssjerp. Die rollen worden gespeeld door Peter Van den Begin en Koen De Graeve. Wie zin heeft om tussen maart en juni 2012 enkele dagen op de set te staan met de crème de la crème van de Vlaamse acteurs, moet nu zijn kans grijpen.


Voor niet minder dan vijf nevenrollen zijn de makers op zoek naar jonge mensen met grote of kleine acteerambities. De regisseurs verwachten dat je niet spontaan begint te giechelen bij het zien van een camera, dat je je teksten kent, dat je niet per sé het scenario wil herschrijven, je manager en agent thuislaat en dat je een paar dagen vrij bent tussen maart en juni 2012. Opgepast: het gaat hier niet om een figurantenrol, maar om een echte (kleine) rol mét tekst.

Om in aanmerking te komen, volstaat het dat je ten laatste op 26 oktober een mailtje stuurt met je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd én een leuke foto naar casting@atv.be.

Indien je uitgenodigd wordt voor de auditie op woensdag 2 november 2011 in studio 2 van atv, ontvang je op 28 oktober een mail met verdere praktische gegevens. Je hoeft in je mail niet uit te leggen waarom je denkt dat jij die rol verdient. Dat mag je voor de camera komen doen op 2 november!

Meer praktische informatie ontvang je dus nadat wij jouw mail ontvangen hebben. Mail nu naar casting@atv.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers