Bekijk nu de spannende trailer van 'Pretty Little Liars: Original Sin'

donderdag 7 juli 2022
Foto: © Streamz 2022

Samen met wat andere iconische series hoort 'Pretty Little Liars', gebaseerd op de boeken van Sara Shepard, tot de tienerdrama-canon. De serie over de bedreigde, liegende meiden in Rosewood stopte in 2017, na 150 afleveringen.

Over 3 weken is het tijd voor een nieuw verhaal in het 'PLL'-universum. Lindsay Calhoon Bring en Roberto Aguirre-Sacasa, die samen meeschrijven, lieten weten dat de serie iets anders wordt dan het origineel. In de reeks komt een groep tienermeiden in de gevaar door het verleden van hun ouders, en hun eigen daden. En dat straffen gebeurt, jawel, door een nieuwe A. De reboot zal, net als het originele, tegen het horrorgenre aan leunen, maar maakt gebruik van nieuwe elementen.



De trailer neemt je mee naar het arbeidersstadje Millwood, dat zo'n twintig jaar geleden bijna werd verscheurd door een reeks tragische gebeurtenissen. Nu wordt een groepje tieners, de nieuwe Little Liars, gekweld door een onbekende Aanvaller en moeten ze boeten voor de geheime zondes die hun ouders ruim twee decennia geleden begingen. 'A' ligt al op de loer en is niet van plan medelijden te tonen.

'Prettly Little Liars: Orginal Sin' zal vanaf 29 juli te zien zijn bij Streamz. Dan zijn er meteen drie afleveringen te zien. Op 5 augustus volgen nog eens twee afleveringen en de laatste drie afleveringen verschijnen op 19 augustus.


Lees ook:
Alles wat we nu al weten over 'Pretty Little Liars: Original Sin'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers