Bekroonde jongerenreeks 'Hacked' te zien op GoPlay

woensdag 25 mei 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

Vanaf 25 mei kan je op GoPlay terecht voor de bekroonde jongerenreeks Hacked. De reeks won dinsdag 24 mei de prijs van 'Best International Drama' op SeriesFest in Austin.

'Hacked' viel eerder dit jaar ook al in de prijzen in de categorie 'Best Short Form Series' tijdens het internationale seriesfestival Canneséries en werd gekozen uit een selectie van 10 series uit de hele wereld . 'Hoe ver zou jij gaan om te voorkomen dat je diepste geheimen uitkomen?'  dat is de vraag die in 'Hacked' gesteld wordt. In de nieuwe fictiereeks staat een groep vrienden centraal wiens levens op de kop gezet worden door een mysterieuze hacker.


Tien afleveringen lang volgende we drie populaire jongeren op de middelbare school: Nilou, Malick en Adanne. Ze zijn beste vrienden en lijken alles met elkaar te delen, maar toch hebben ze meer vertrouwen in hun smartphone - de drager van al hun persoonlijke informatie - dan in hun vriendschap. Wanneer ze tot de ontdekking komen dat hun telefoons gehackt zijn, lijkt niets meer zeker. Ze willen er alles aan doen om hun geheimen niet aan de grote klok te hangen, maar met een hacker op de loer, die hen uitdagende opdrachten stuurt in ruil voor hun privacy, worden de drie vrienden geconfronteerd met hun duisterste angsten en geheimen.

De hoofdcast bestaat uit: Alicia Andries (Nilou), Helena Tengan (Adanne) en Misha Van der Werf (Malick). De regie is in handen van Laura Van Haecke, die het scenario samen met Una Kreso ​ schreef. Van Haeckes derde kortfilm 'Howling' werd bekroond als Best Internationale Kortfilm op het Palm Springs International Shortfest en won hier ook de prijs voor beste kortfilm en de publieksprijs op het jeugdfilmfestival JEF.

'Hacked' is een productie van Dingie, GoPlay en Streamz met de steun van het Innovatielab van het Vlaams Audiovisueel Fonds en Screen Brussels.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers