Beleef de grote finale van 'Eurosong 2023' mee in Paleis 12

maandag 21 november 2022
Foto: Radio2 - © VRT 2022

Op zaterdag 14 januari komen we te weten wie ons land naar het Eurovisiesongfestival stuurt. Dat kan Vlaanderen vanop de eerste rij meemaken: tickets voor de grote finale van 'Eurosong 2023' zijn vanaf nu te koop.

Tijdens deze spannende liveshow strijden de zeven kandidaten Ameerah, Chérine, gala dragot, Gustaph, Hunter Falls, Loredana en The Starlings voor hun ticket naar Liverpool. Elk geven ze het beste van zichzelf om het publiek en de vakjury te overtuigen van hun plaats op het podium van het Eurovisiesongfestival. Beleef de 'Eurosong 2023'-finale van dichtbij en feest nadien mee op de officiële Eurosong afterparty, hosted by MNM.


Paleis 12 in Brussel kleurt op 14 januari volledig in het thema van Eurosong. Gastheer Peter Van de Veire presenteert de grote liveshow waarbij heel Vlaanderen mee kan beslissen wie ons land zal vertegenwoordigen op het internationale podium. Het is een niet te missen avond met internationale gasten en een officiële Eurosong afterparty, hosted by MNM, vol verrassingsacts.

Peter Van de Veire: 'We hebben nog nooit zo'n groot 'Eurosong'-feest gehad. Dit is het ideale moment om met je vriendengroep, collega's of hobbyclub een geweldige nieuwjaarsreceptie te beleven. De zeven kandidaten trakteren je op fantastische optredens en nadien is er een onvergetelijke afterparty met de beste muziek van het Eurovisiesongfestival.'

De kandidaten voor 'Eurosong 2023' zijn zeven uiteenlopende artiesten: Ameerah, Chérine, gala dragot, Gustaph, Hunter Falls, Loredana en The Starlings. Zij zullen die avond het beste van zichzelf geven, zoals ze dat op het grote podium in Liverpool ook hopen te doen. Ze hopen die avond heel Vlaanderen te charmeren. En wie weet dus hun plaatsje richting het Eurovisiesongfestival verzekeren. Wil je meer weten over de kandidaten van 'Eurosong 2023'?

Wie deze feestelijke 'Eurosong 2023' liveshow niet wil missen, kan vanaf vandaag tickets kopen via vrtmax.be/doemee. De grote finale van 'Eurosong 2023' start om 20.15 uur en wordt live uitgezonden op Eén.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers