'Code van Coppens' komt naar Antwerpen

donderdag 6 oktober 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

In afwachting van het nieuwe tv-seizoen van 'Code van Coppens' gaat VTM eind oktober een stevige stap verder: het publiek kan dan zelf in de wondere wereld van Staf en Mathias stappen, letterlijk.

In de Antwerpse Stadsfeestzaal verrijzen verschillende escape rooms die ontsproten zijn aan de ongebreidelde fantasie van de twee broers.


In de vijf verschillende kamers met thema’s gebaseerd op afleveringen uit de voorbije seizoenen, kunnen jong en oud aan de lijve ondervinden wat de BV’s hen op tv al eens voor deden.

De escape rooms openen de deuren vanaf de herfstvakantie (29 oktober). Meer info over de openingsuren tijdens en na de vakantie is te vinden op www.codevancoppens.be (vanaf 18u onine). Bedrijven kunnen ook à la carte reserveren voor teambuildings.

Wie de waaghalzerij liever aan zich voorbij laat gaan, kan terecht in Brasserie Alchemie voor een hapje en een drankje.

Online reserveren kan vanaf donderdag 6 oktober om 18u via www.codevancoppens.be.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers