'Cupido Ofzo' wint award voor 'Best Reality format'

woensdag 14 april 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2020

'Cupido Ofzo, het VTM-programma waarin Karen Damen en Ruth Beeckman een datingbureau openden voor vrijgezellen met een beperking, is in de prijzen gevallen tijdens de International Format Awards.

In september 2020 openden Ruth Beeckman en Karen Damen een uniek datingbureau op VTM. Samen met hun ploeg organiseerden zij dates op maat, met een aanpak voor iedere single die even uniek was als de single zelf. En met succes. Het zorgde voor mooie televisie én mooie koppels.

En dat is ook niet onopgemerkt gebleven in buitenland. Tijdens de International Format Awards nam producent Roses Are Blue de award voor 'Best Reality Format' in ontvangst voor het programma. 'Project Cupid', de internationale naam voor het format, won van onder andere 'Singletown', 'Small Town, Big Love' and 'Knock Knock Ghost'.

Maarten Millen, creatief directeur bij Roses Are Blue, reageerde kort tijdens de online awardshow: 'Cupdio Ofzo zorgde voor mooie matches en koppels die ook vandaag nog samen zijn. Deze award geeft extra energie voor het maken van een tweede seizoen.'

Een exacte datum voor dat tweede seizoen is nog niet bekend. Meer dan waarschijnlijk volgt dit in het najaar. Het eerste seizoen is nog steeds te bekijken bij VTMGO!


 


Lees ook:
Ruth Beeckmans en Karen Damen laten mensen met een beperking of stoornis daten in 'Cupido Ofzo'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers