'Curious' bespreekt taboe-onderwerpen met jongeren in nieuwe TAGMAG-reeks

maandag 7 juni 2021

In de nieuwe docureeks 'Curious' gaat TAGMAG insider Maximiliaan Verheyen het gesprek aan over verschillende hot topics die leven onder jongeren, maar vaak in de taboesfeer blijven. Onderwerpen zoals OnlyFans, catfishing, cannabis en sugardating komen aan bod.

Elke aflevering behandelt een nieuw onderwerp, dat Maximiliaan op verschillende manieren benadert. Hij gaat als straatreporter peilen bij jongeren wat ze erover weten en wat ze ervan vinden, hij gaat in gesprek met ervaringsdeskundigen en seksuologe Shauni Guns schijnt elke aflevering licht op de topics vanuit haar professionele expertise. In de eerste aflevering bijvoorbeeld stelt hij samen met een model haar OnlyFans account op, waarbij ze ook kijken hoe dit gereguleerd wordt.



Maximiliaan leidt de kijkers zo doorheen de onderwerpen en biedt antwoord op de prangende vragen van jongeren in de luchtige en toegankelijke stijl die we kennen van TAGMAG. De bedoeling is om de onderwerpen bespreekbaar te maken, maar ook te waarschuwen voor de gevaren ervan.

Het jongerenplatform TAGMAG lanceerde in mei een gelijknamige podcast, waarin ze elke week een taboe onderwerp bespreken. Elke aflevering zoomt in op ervaringen van studenten waar men anders niet meteen over durft praten. De docureeks gaat nog een stapje verder en gaat dieper in op de meest controversiële onderwerpen die leven onder jongeren.

'Curious' zal vanaf woensdag 9 juni 2021 op Streamz te zien zijn en later ook op het YouTube kanaal van TAGMAG.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers