Dan spelen de Rode Duivels op het WK voetbal in Qatar

zondag 20 november 2022
Foto: Sporza - © VRT 2022

Lukt het onze Rode Duivels om zich te plaatsen voor de volgende ronde van het WK voetbal in Qatar? 3 x Deviltime om te starten, 3 matchen helemaal live te volgen bij Eén en VRT MAX. #TisAanOns

Bij Sporza zit je op de eerste rij om het WK voetbal helemaal te volgen. Met z’n allen gaan we de Rode Duivels steunen op hun weg naar de finale. Want na de kwartfinale in 2014 en de derde plaats in 2018 doet de ‘gouden generatie’ deze keer een ultieme gooi naar de wereldbeker.

België zit in groep F en speelt op woensdag 23 november om 20.00 uur tegen Canada, op zondag 27 november om 14.00 uur tegen Marokko en op donderdag 1 december om 16.00 uur tegen Kroatië. De meeste waarnemers en alle supporters gaan ervan uit dat de Rode Duivels doorgaan naar de volgende ronde, vermoedelijk samen met vicewereldkampioen Kroatië. En dan spelen ze op 5 of 6 december de achtste finale en eventueel op 9 of 10 december de kwartfinale, op 13 of 14 december de halve finale en op 18 december de finale.
Lees ook:
Beleef het WK voetbal met VRT: #tisaanons

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Abby wil tijdens de feestdagen haar vriendin Harper ten huwelijk te vragen wanneer ze op bezoek zijn bij haar schoonfamilie. Ze ontdekt echter dat de conservatieve ouders van Harper niet op de hoogte zijn van hun relatie. Meer nog... Harper is zelfs nog niet uit de kast gekomen ten opzichte van haar familie.

'Happiest Season', film uit 2020 met oa. Kristen Stewart, om 22.00 uur op Net5.

Dossiers