De beste 'Thuis'-bloopers van het voorbije seizoen

zondag 23 augustus 2020

Nog een week wachten en dan is 'Thuis' terug iedere werkdag te zien op Eén. En om alvast even op te warmen, krijg je een blik achter de schermen met de leukste bloopers.

Hoe ernstig het er in 'Thuis' soms aan toe gaat, hoe meer er wordt gelachen bij de opnames. En dat is dikwijls ongewild. Versprekingen, de slappe lach, onhandige ongelukjes,... Het gebeurt allemaal. Kijk even mee.DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers