De huwelijksklokken gaan weer luiden in 'Thuis'

vrijdag 27 januari 2023
Foto: Eén - © VRT 2023

Avontuurlijke Thilly is net levend terug binnengewandeld in 'Thuis'. Ze stond begin deze week nog op de radar van de Cel Vermiste personen.

Haar terugkeer is dus een grote verrassing voor (ex)-lief Harry, die ervan overtuigd was dat ze ongelukkig ten val was gekomen op haar wilde trektocht door Kirgizië.  


Thilly had vooral nood aan een stilteretraitre en die vond ze in de bossen van Luik. Ze vond het daar uiteindelijk toch wat te stil… en had genoeg tijd gekregen om te bezinnen. Thillty stapt dan maar met de grote vraag af op de liefde van haar leven. Harry staat met zijn mond vol tanden, en een ja kan er nog net uit.

Harry en Thilly zijn dus officieel verloofd. Move over, bridezilla Christine! Het nieuws van de verloving van Thilly zag ze niet zien aankomen. Al zal Christine waarschijnlijk weer rustig kunnen slapen nu ze zeker weet dat Thilly niet van een klif is gevallen.


 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers